Пошук...

пʼятницю, 23 березня 2018 р.

НаУрок


Конкурс для вчителів

Освітній проект «На Урок»
Освітній проект «На Урок» започаткував Всеукраїнський конкурс навчальних матеріалів з різних предметів, де суддями та учасниками виступають освітяни.
Щоб взяти участь у Конкурсі для вчителів, необхідно викласти власні профільні розробки, що стосуються тої чи іншої шкільної дисципліни. Конкурс відбувається на постійній основі. Переможці отримують пам’ятні призи від освітнього проекту «На Урок».

Умови Конкурсу:
  • Конкурс проводиться між вчителями-предметниками, класними керівниками, шкільними психологами та спеціалістами у сфері управління школою.
  • Учасникам необхідно зареєструватися на сайті та додати авторські розробки до розділу бібліотека згідно з умовами публікації.
  • На основі доданих матеріалів формуються рейтинги: загальний та предметний.
  • У Конкурсі беруть участь матеріали, які опубліковані виключно у поточному місяці.
  • Переможці щомісяця визначаються за кількістю скачувань розробок.
  • Три переможці у кожній з номінацій отримують у якості подарунку друковані сертифікати та фірмову атрибутику освітнього проекту «На Урок» (відправка коштом організатора).
  • Незалежно від місця у рейтингу, кожен з учасників отримує офіційний Сертифікат про публікацію на сайті від освітнього проекту «На Урок».
Чим більше корисних матеріалів додано учасником, тим вищі шанси стати лідером місяця. Це прекрасна можливість допомогти колегам-вчителям та отримати за це призи у рамках Всеукраїнського конкурсу навчальних матеріалів.
Завантажте оголошення для вчителів, його ви зможете розповсюдити у своїй школі, аби якомога більше учасників долучилися до конкурсу.

У вас є персональний блог чи сторінка на сайті школи? Додайте банер проекту «На Урок», аби всі побачили, що ви долучились до створення унікального освітнього простору.
Для цього скопіюйте код банера та вставте його на своєму сайті, сторінці чи блозі.




Немає коментарів:

Дописати коментар