Пошук...

понеділок, 22 квітня 2019 р.

Вітайте з перемогою!

04 квітня 2019 року на пришкільній ділянці Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 72 з поглибленим вивченням хімії та біології відбулася Екологічна толока в межах пізнавально-екологічного проекту «Екошкола#зелений». Подія згуртувала не тільки учнів школи і педагогів. До нас приєдналаь батьківська громадськість та небайдужі жителі Вознесенівського району!
Спільні зусилля не залишились не поміченими. Організатори пізнавально-екологічного проекту «Екошкола#зелений» відзначили масовість, насиченість, якість проведених робіт, позитивний настрій та ентузіазм всіх учасників заходу. За результатами конкурсу наша школа посіла III місце та отримала сертифікат на набір саджанців та інвентарю для створення яблуневого саду!


Дякуємо також Бунь Вікторії, яка стала дипломантом третього етапу проекту «Екошкола#зелений» , блискуче захистивши свій проект "Екологічні аспекти здоров'я".



Хочемо привітати також учасників конкурсу Ековектор! Підсумки щорічного конкурсу вже традиційно підбиваються на Міській учнівській конференції "Одна планета - одне довкілля", яка в цьому році відбулась 19 квітня у конференц-залі готельного комплексу "Khortitsa Palace".

Вітаємо!!!

Швець Дар'я (11-А) - III місце (Вчитель: Бойко Л.М.)
Хмель Анастасія (9-А) - дипломант (Вчитель: Кузьменко В.А.)



Немає коментарів:

Дописати коментар