Пошук...

середу, 25 жовтня 2017 р.

«Web-STEM-школа — 2018» зимова сесія

Шановні колеги!
Організатори «Web-STEM-школи — 2018» відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», видавництво «Видавничий дім «Освіта», ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» запрошують усіх зацікавлених осіб до співпраці.
Ми розпочали підготовку матеріалів до програми зимової сесії «Web-STEM-школи – 2018». Якщо у Вас є бажання представити свій теоретичний або практичний досвід роботи щодо розвитку STEM-освіти в Україні, Ви можете стати спікером зимової сесії. Надсилайте ваші пропозиції щодо співпраці, заявки з матеріалами не пізніше 1 грудня 2017 року на адресу: webstemschool2017@gmail.com
Шановні колеги, ми вдячні нашим активним партнерам, слухачам, які вже виявили бажання долучитися до організації проекту, поділитися з освітянською спільнотою України своїми напрацюваннями. Розуміємо, що виступити на освітньому форумі спікером — дуже відповідальна справа, але це цікава, надихаюча робота, яка дає можливість попрацювати в команді однодумців, набути нові знання та навички, знайти нових друзів. Не зволікайте з подачею заявки та матеріалів. Ресурсні можливості (кількість місць спікерів) «Web-STEM-школи» обмежені.
Учасники-спікери зимової сесії будуть обиратися організаційним комітетом на конкурсній основі за критеріями: новизна та актуальність теми/матеріалів, науковість, інформативність та змістовність доповіді/матеріалів, якість презентаційних відеоматеріалів.
Перелік матеріалів, які необхідно подати учаснику-спікеру для представлення на зимовій сесії «Web-STEM-школа – 2018»:
1. Заявка
2. Фото у форматі JPG
3. Відомості про спікера
4. Додатки
5. Презентаційні відеоматеріали
Зразки матеріалів можна скачати за посиланнями:
          заявка
          рекомендації
Додаткову інформацію щодо організації роботи «Web-STEM-школи – 2018» можна отримати у координатора проекту: Василашко Ірина Павлівна (тел. 098-28-28-030, webstemschool2017@gmail.com )

Немає коментарів:

Дописати коментар